Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας για τον COVID-19

Περιμένοντας Λοιπόν έξω από μία υπηρεσία του δήμου εντός δημαρχιακού Μεγάρου για να επιλύσω ένα πρόβλημα που είχα είδα τα εξής τραγελαφικά πράγματα που με έκαναν να σιχαίνομαι μερικούς ανθρώπους. Πού Ντεμέκ είναι προστατευτικοί ..
Καταρχάς το βασικότερο στις 10 προτάσεις που έλεγε ο καθένας οι εννέα περιείχαν τη λέξη κορονοϊός και αμέσως μετά γέλιο Κοινώς το είχανε πάρει όλοι στην πλάκα και στο αστείο ενω δεν ειναι ετσι .
τώρα θα σας αναλύσω μερικά πράγματα που είδα και δεν μου άρεσαν που τα κάνουμε εμείς οι ελληνάρες και λεω εμείς οι ελληνάρες γιατί Δυστυχώς ή ευτυχώς ζω στην Ελλάδα.
Καταρχάς Το λάθος είναι να φοράς μάσκα ενώ δεν εισαι φορεας , ενω καθομουν και περιμενα ειδα λοιπόν κάτι κυρίες φορούσαν μάσκα και οι 2 , χειραψία δεν υπήρχε βέβαια κανανε αυτο το νεο κολπο χειραψιας με τον αγκώνα που κάνουνε Όπως έκανε και ο Μητσοτάκης παρόλα αυτά ενώ φορούσαν και οι δύο κυρίες μάσκα βγάλαν τις μάσκες και φιλήθηκαν σταυρωτά ένα λάθος αυτό δεύτερο λάθος Είδα πολλούς ανθρώπους να ανοίγουν την πόρτα βάζοντας το μανίκι στο πόμολο ή με τον αγκώνα τους πατωντας το πομολο … ήταν εύκολο βέβαια γιατί η πόρτα ανοίγει σπρωχνοντας αυτην , την ώρα όμως που βγαίνανε ενώ με αυτό που έκαναν ήταν προστατευτικοι για τον εαυτό τους επειδή ήταν δύσκολο να ανοίξουν την πόρτα με τον αγώνα επειδή ανοίγει προς τη μεριά τους την άνοιγανε κανονικά με τον κλασικό τροπο ακουμπωντας το πομολο με γυμνο χερι κοινως εκαναν μία τρύπα στο νερό.
ένα άλλο πράγμα που είδα μπαίνοντας Σε ένα γραφείο να λέει ο υπάλληλος στον πολίτη η συνάδελφό του μείνε μακριά γιατί φοβάμαι πού καταντήσαμε. με αυτό τον τρόπο σπέρνεις τρόμο όμως και φόβο έτσι δεν είναι?
για αυτό λοιπόν κάνετε ότι κάνετε για την προστασία σας και καλά κάνετε αλλά Κάντε το σωστά Μην είστε προστατευτικοι γιαλαντζί γιατί έτσι Κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και εμμέσως πλην Σαφώς και τους γύρω σας , δειξτε το καλο παραδειγμα και οχι το κακο
Τα παραδείγματα που έφερα είναι δύο από τα πολλά θα μπορούσα να κάθομαι να γράφω ώρες περίμενα πολύ ώρα είδα πολλά άλλα έγραψα λίγα γιατί Και μόνο που αφηγούμαι την ιστορία σιχαίνομαι