Ο Δήμος Ξάνθης μερίμνησε και για τα κοιμητηρια οπου ειναι κλειστα για το κοινό λόγω κορονοϊού και άναψε κεράκια !

Ο Δήμος Ξάνθης μερίμνησε και για τα κοιμητηρια οπου ειναι κλειστα για το κοινό λόγω κορονοϊού και άναψε όλα τα κεράκια!
Οπως ειχε αναφερει ο προεδρος πολιτικης προστασιας κυριος Χαρδαλιας … ολα τα κοιμητηρια θα παραμεινουν κλειστα την μεγαλη παρασκευη , θα ειναι ανοιχτα μονο για εκτακτες περιπτωσεις , ετσι ο Δημος ξανθης πηγε και αφησε ενα [λαμπτηρα – κερακι] μπροστα απο καθε μνημειο ….
Κατι ειναι και αυτο …
Δειτε και το μήνυμα που εγραψε στο Facebook ενας απο τους αντιδημαρχους του δημου ξανθης
Απόλυτος ο σεβασμός στους κεκοιμημένους αγαπημένους μας.

Η σκέψη μας θα τους συνοδεύει για πάντα.

Οι γνωστοί-άγνωστοι- κάποιοι αυτοδιοικητικοί του καναπέ-οι απολύτως προβλέψιμοι και οι ψυχιατρικές ελέγξιμες συμπεριφορές…..

Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Ξάνθης,που έχουν κατά γενική διαπίστωση τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζει η διεθνής κοινότητα, σχετικά με την μέριμνα και υποστήριξη όλων των δημοτών μας, φαίνεται ότι κάποιους τους έχουν ισχυρά θορυβήσει…
ίσως γιατί εξαντλούνται στη λογική της απόστασης του καναπέ…!!!

Αναμενόμενες οι κωμικοτραγικές συμπεριφορές ατόμων, που η ανασφάλεια και η άρνηση της αγάπης, τους σπρώχνουν στο χείλος του αυτοεξευτελισμού και της παράνοιας, βρίσκοντας συμπαραστάτες στα γνωστά κατακίτρινα μέσα που κατ εξακολούθηση και συνειδητά διασπείρουν ψεύτικες ειδήσεις, πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτοί είναι οι πανέξυπνοι και όλοι όσοι τους διαβάζουν είναι οι απολύτως ανεγκέφαλοι, γι αυτό και θα τους πιστέψουν!!!
ΟΧΙ.
Οι Ξανθιώτες γνωρίζουν, κατανοούν και ξέρουν να κρίνουν, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους παρασύρει στην παραπληροφόρηση και πολύ περισσότερο στην εύκολη εξαγωγή συμπερασμάτων….

Ο Δικαστής Ντρεντ όπως μας πληροφορεί το διαδίκτυο είναι φανταστικός χαρακτήρας, πρωταγωνιστής σειράς κόμικς…… Δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο…..

Ο Ξανθιώτης δικαστής Ντρεντ λοιπόν και οι ευάλωτοι, κατακίτρινοι του περιθωρίου και των εξαρτήσεων, αφού έχοντας το ακαταλόγιστο θα μπορούσαν στον φανταστικό κόσμο των κόμικς να επιβάλουν οποιαδήποτε ποινή κατά την κρίση ;;;; τους,
θα πρέπει όμως να ξέρουν ότι…

Ο Δήμος Ξάνθης έχει ως θεσμός, απόλυτο σεβασμό στους νόμους του κράτους και στις θρησκευτικές συμπεριφορές , όπως και στα έθιμα των πολιτών του,
χωρίς διακρίσεις και προκειμένου να αποδώσει συνολικά τιμή και εκδήλωση ευλάβειας προς όλους τους κεκοιμημένους μας,
σήμερα Μεγάλη Παρασκευή την ώρα της τέλεσης του Τρισάγιου, έχει προβεί σε άναμμα κεριών διαρκείας, στους κοινόχρηστους χώρους και διαδρόμους, μπροστά σε κάθε ταφικό μνημείο όλων των Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Στην αφή καντηλιών στα ταφικά μνημεία, που βεβαίως εξαρτάται από τη βούληση των οικείων των εκλιπόντων, όταν η επίσκεψη στα κοιμητήρια επιτραπεί και πάλι, θα προχωρούν σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση και πίστη όλοι οι πολίτες της Ξάνθης με τον τρόπο και στον χρόνο, που αυτοί θα επιλέγουν.

Καλή Ανάσταση, με υγεία και δύναμη για όλους.

Μείνε Σπίτι,

Είμαστε εδώ, για σένα.

Δήμος Ξάνθης.